algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

El Jutjat dóna el vistiplau per acabar les obres de Jordi Caldentey

Comerciants, veïns i polítics satisfets per la ràpida resolució judicial

Els veïns i comerciants de la cèntrica plaça Jordi Caldentey i de l'avinguda de na Camel·la de Manacor, que són partidaris de la finalització dels aparcaments subterranis d'ambdues zones, ja poden respirar tranquils perquè els jutjats de Manacor han aixecat l'ordre de paralització de les obres de la plaça i podran continuar avui mateix. Per la seva banda, el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM), va mostrar ahir la seva satisfacció davant la decisió del jutjat que permet continuar les obres del pàrquing de la plaça.

El jutjats de primera Instància i Instrucció de Manacor varen adreçar, ahir, un acte a l'empresa Melchor Mascaró S.A., així com a l'Ajuntament de Manacor, informant-los que revoquen l'interdicte pel qual s'havia ordenat a l'empresa constructora que paralitzàs les obres dels aparcaments subterranis.

En l'esmentat acte s'especifica que es podran continuar les obres dels aparcaments, a excepció de la zona de la rampa d'accés que afecta directament la propietària de la cotxera que la setmana passada presentà una denúncia, davant els jutjats, que implicà la paralització immediata de les obres del pàrquing de Jordi Caltentey.

Tal com ja va informar Diari de Balears, la nit del passat dimarts es va realitzar una reunió a la sala de sessions de l'Ajuntament de Manacor organitzada pels comerciants i alguns veïns de la plaça Jordi Caldentey amb l'objectiu de pressionar perquè les obres dels aparcaments es reiniciïn al més aviat possible.

En la reunió també hi participaren el secretari territorial de Pimem, Antoni Gayà, i els presidents de les associacions de comerciants del centre, les Avingudes, Llevant, Torrent i plaça Ramon Llull. Els comerciants foren informats pel batle de l'Ajuntament de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM) i pel regidor nacionalista, Antoni Sansó (PSM).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.