nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

S'Agrícola reconeix la tasca de difusió turística de les coves del Hams

L'Associació Cultural lliura la seva A d'Or als propietaris d'aquest patrimoni

La família Caldentey, propietària de les coves dels Hams de Portocristo, ha estat guardonada amb el premi de la A d'Or d'enguany, que lliura l'Associació Cultural s'Agrícola de Manacor.

Aquesta institució manacorina ha decidit atorgar la seva A d'Or als propietaris de les emblemàtiques coves dels Hams pel «gran interès que han demostrat en la difusió del nostre patrimoni cultural, així com en la promoció turística», va explicar el mestre Rafel Nadal. Nadal va presentar els mèrits de la família Caldentey, en el decurs del certamen del lliurament del màxim guardó de S'Agrícola de Manacor la nit del passat dilluns.

L'acte va comptar amb la presència del batle de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM), i una gran representació del consistori de la ciutat. Les institucions autonòmiques hi varen estar representades per la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, així com el president de la mateixa institució, Antoni Pascual.

Un concert de música clàssica a càrrec de l'Aula 98 va inaugurar l'acte. El concert fou dirigit per la professora Joana Maria Coll i s'interpretaren peces musicals de Susato, Bach, Corelli i Vivaldi.

La segona part del lliurament de la A d'Or de l'Associació Cultural s'Agrícola es va iniciar amb unes paraules de benvinguda per part del president de la institució, Gaspar Forteza, el qual va remembrar els 101 anys d'història de la institució manacorina.

Per la seva banda, el batle de Manacor, Miquel Riera, va lliurar paraules d'agraïment als propietaris de les coves de Portocristo per la seva tasca en la promoció turística. Aquestes paraules foren ratificades per la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, que afirmà que «fa devuit anys que S'Agrícola reconeix els mèrits dels ciutadans i entitats del municipi».

La nota emotiva es féu més intensa en el moment en què la família Caldentey recollí el guardó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.