algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Roba a una venedora de cupons uns dies després que ho fes el seu company

La víctima, que treballava en el carrer d'Aragó, fou abordada a les vuit del matí

La companya sentimental d'un home que va ser detingut a principis de mes per cometre un robatori amb violència i intimidació a una venedora de bitllets de l'ONCE va ser arrestada fa uns dies pel mateix delicte sobre la mateixa venedora, segons informà ahir mateix un portaveu de la Prefectura Superior de Policia de les Illes Balears.

Els fets tingueren lloc el passat dia nou de maig a les set i mitja del matí quan la víctima es dirigia al seu quiosc de l'ONCE, situat en el carrer Aragó a l'altura de Canyoner Dato. En aquell moment una jove, que estava amagada en un carreró del costat, botà sobre ella i tractà de llevar-li la bossa de mà. En no aconseguir-ho l'empenyé, i la víctima caigué a terra. Aleshores aprofità per emportar-se la bossa, arrabassant-la del braç de la víctima. En aquesta bossa hi havia la recaptació del dia anterior, unes 130.000 pessetes, cupons i diversos efectes personals de la víctima.

Aquesta acudí a la Policia a denunciar el fet. La dona marxà després pa ser reconeguda pel metge de l'ONCE ja que sentia mal en ulls, nas i coll. Funcionaris del MIP D del Cos Nacional de Policia, realitzant les gestions oportunes, aconseguiren localitzar la presumpta autora dels fets. Es tracta d'Esmeralda F.L., de 22 anys, que no oposà resistència a ser arrestada, tot i que no volgué declarar davant els funcionaris policíacs.

Segons informà un portaveu del 091, la detinguda és la companya sentimental de Francisco F.L., un individu que va ser detingut el passat dia 8 d'aquest mes després de robar amb força i violència a la mateixa venedora de cupons, que el denuncià a la Policia. Sembla que aquesta primera denúncia pugui ser la causa del segon robatori, per una venjança. La detinguda va ser traslladada a les dependències policíaques i passà a disposició judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.