algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

La casa de can Pitera és la nova seu del Taller Ocupacional Estel Nou

S'han iniciat les obres de reforma i es podrà utilitzar en dos anys

La casa de can Pitera, una edificació antiga ubicada rere l'estació del ferrocarril, acollirà ben aviat les noves instal·lacions del Taller Ocupacional Estel Nou gràcies a la cessió que n'ha fet l'Ajuntament.

L'esmentat habitatge era propietat d'Antònia Soler Ferrer, ja difunta, i que durant uns anys visqué a la residència de gent gran de l'Hospital a la qual el cedí quan va morir ja fa uns anys, de manera que passà, doncs, a ser propietat municipal.

Ara fa ja un temps, Ajuntament i Asanideso signaren un conveni amb el qual el consistori cedia l'habitatge a aquest organisme per tal de destinar-lo a seu del Taller Ocupacional i residència per a persones discapacitades a canvi que el taller dugués a terme diferents tasques de manteniment i neteja de la via pública i altres col·laboracions. Evidentment, l'habitatge necessitava unes importants obres destinades a reunir les condicions que s'exigeixen per tal de poder acollir un espai d'aquestes característiques. Aquestes obres s'iniciaren fa un parell de mesos i consisteixen en una reforma gairebé total de la casa que comportarà una llarga temporada de feina, un mínim de dos anys segons el responsable del Taller, Tomàs Arbona, ja que es tracta d'una obra realment complicada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.