algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

Sis joves, ferits en un accident de trànsit entre dos cotxes a l'autopista de Ponent

Cinc de les víctimes quedaren ingressades en diferents centres hospitalaris de Palma

Sis joves resultaren ferits de diversa consideració en un espectacular accident de trànsit entre dos turismes ocorregut la matinada d'ahir a l'autopista de Ponent, a l'alçada de la sortida cap a Gènova. La Guàrdia Civil del Subsector de Trànsit i UVI mòbils d'Ambulàncies de les Illes Balears es desplaçaren fins al lloc dels fets.

Segons informà un portaveu de la Guàrdia Civil, el sinistre tingué lloc a les 4.30 de la matinada en el punt quilomètric 9'500 de l'esmentada autopista. Els turismes involucrats foren un Seat Ibiza i un Citroen Saxo. Segons sembla, el primer cotxe sortia de la via d'accés de Son Dureta i s'incorporà al trànsit a l'autovia, per on circulava el Citroen Saxo, que se'l trobà davant, per la qual cosa va fer una precipitada maniobra. El conductor del Seat Ibiza, per la seva banda, també perdé el control del vehicle. Aquest quedà encastat al guarda-rail dret de l'autopista, mentre que el Citroen Saxo quedava enmig de la via de circulació, després de col·lidir contra la mitjana, i va ser retirat poc després.

Com a conseqüència de l'impacte, els dos ocupants de l'Ibiza i els quatre del Saxo resultaren ferits. Cinc d'ells varen ser evacuats a centres hospitalaris de Palma, mentre que l'altre resultà ferit lleu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.