cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Cirer i Transports cercaran a Madrid solucions al conflicte dels taxistes

Volen que tan sols els de Palma puguin carregar a l'aereoport i evitar l'intrusisme de la Part Forana

Els taxistes de Palma han aconseguit una primera victòria en la batalla per modificar el decret estatal que permet carregar a l'aereoport de Son Sant Joan als taxis de la Part Forana. En les reunions que varen mantenir amb la delegada del Govern, Catalina Cirer, i amb el director general de Transports, Joaquín Rodríguez, es va arribar a un acord per tal d'instaurar a Madrid que el decret estatal contempli un règim especial per a Balears.

La delegada del Govern, Catalina Cirer, es va comprometre a intercedir a Madrid «perquè creu que el decret és modificable», segons Biel Moragues, president dels taxistes de la Pimem. Per això la Direcció General de Transports demanarà aquesta setmana una reunió d'urgència amb la delegada de Govern, per tal de defensar aquesta especificitat balear de forma conjunta. Si Madrid s'avingués a canviar aquest decret, la Conselleria de Transports seria l'organisme que podria regular el sector i podria determinar l'exclusivitat de càrrega a l'aereoport per tan sols els taxis de Palma o la creació de zones de càrrega compartides, on tothom podria treballar.

Segons va afirmar Gabriel Moragues, «crec que aquesta és una solució que als treballadors de la Part Forana no els interessarà, perquè la competència seria molt més gran per a ells, i no crec que estiguessin disposats a assumir-la, ja que a ells els perjudica i a nosaltres no».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.