algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 12.82°
20°

L'obra per millorar la carretera de Palma causa retencions de cinc quilòmetres

La intervenció del Govern també preveu adobar la pavimentació d'alguns carrers

Un seguit de retencions de trànsit que arribaren a assolir fins a cinc quilòmetres de llargària a la carretera Palma-Cala Rajada, a l'altura del centre urbà de Vilafranca, ha estat el resultat de la reforma del paviment d'aquesta via d'accés al nucli que es va iniciar ahir dematí. El conjunt d'obres que ha provocat les retencions s'estan executant per part de la Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transport del Govern de les Illes Balears. Aquestes intervencions consisteixen a reparar el mal estat del paviment, en concret els clots més considerables de la via de Palma.

En referència a les obres, el portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Vilafranca, Jaume Català (PSM), ha explicat que «des del Govern balear ens han informat que estan executant les obres de millora del paviment de la carretera en el seu pas pel centre urbà de la nostra localitat», digué Català. Així mateix, el regidor nacionalista volgué afegir que «estam parlant d'obres molt urgents i necessàries. No obstant això, la veritat és que durant tot el dia d'ahir es varen produir retencions importants a la carretera de Palma, amb les conseqüents molèsties que aquest fet implica».

Les obres que s'iniciaren ahir matí que està previst que concloguin demà divendres, representen les actuacions prèvies a la realització de la futura variant o via de circumval·lació de Vilafranca que permetrà al trànsit rodat no haver d'entrar dins aquest nucli poblacional. Segons va explicar Jaume Català, «l'obra civil de la via de circumval·lació de Vilafranca fou adjudicada el passat dia dos de maig i està previst que comencin en pocs dies. De fet, a hores d'ara, les obres de la variant de Son Ferriol ja s'ha posat en funcionament i foren adjudicades el mateix dia que les de Vilafranca. No tardaran gaire a començar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.