algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Un jove és apunyalat a la cama per un atracador que li prengué 2.000 pessetes

La víctima era en el seu cotxe amb la seva al·lota en el carrer Ricardo Ortega

Un atracador apunyalà un jove a la cama la matinada d'ahir i s'emportà 2.000 pessetes. La víctima es trobava en companyia de la seva al·lota a l'interior del seu vehicle, un Seat Ibiza, quan va ser sorprès per l'individu que els demanà la cartera esgrimint un ganivet a la seva mà dreta. Com a conseqüència de la punyalada el jove va perdre abundant sang i una ambulància del 061 l'evacuà fins a Son Dureta, on va ser hospitalitzat. A hores d'ara el Cos Nacional de Policia es troba cercant l'atracador.

Els fets ocorregueren en faltar un quart per a les tres en el carrer General Ricardo Ortega, molt a prop de la Comandància de la Guàrdia Civil. La víctima es trobava en el seient del copilot amb els peus aixecats, quan de sobte s'acostà un individu que demanà la cartera als joves, mostrant-los un gran ganivet que portava a la mà. Aquests es posaren molt nerviosos i l'atracador l'apunyalà a ell a la cama, a prop del turmell, i després fugí amb 2.000 pessetes. De la ferida rajava abundant sang. El ferit, regirat, posà el cotxe en marxa i tractà de conduir-lo fins a Son Dureta, però aquesta tasca li resultà del tot impossible per la gran quantitat de sang que perdia.

El jove es marejà quan menava pel carrer Antoni Maura. La seva al·lota demanà ajuda a una patrulla del 091 que l'auxilià i requerí la presència d'una ambulància de les Illes Balears. Els facultatius sanitaris practicaren els primers auxilis al jove i l'evacuaren al centre hospitalari, on li aplicaren uns punts de sutura i es comprovà que la ganivetada no havia afectat cap tendó. Per la seva banda, diverses unitats del 091 feren una batuda per Ricardo Ortega sense resultats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.