nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Unes 2.000 persones participaren en la XII Torrada popular de Son Carrió

L'actuació del grup musical Javaloyas va ser la gran atracció del dissabte vespre

Més de 2.000 persones es varen concentrar en la XII Torrada popular que va tenir lloc dissabte vespre al poliesportiu de Son Carrió amb motiu de les festes patronals. A la festa es va poder veure gent de distints pobles de la comarca, així com visitants estrangers que mostraren un gran interès per conèixer de prop els costums populars dels pobles de Mallorca. Durant tot el vespre es respira ambient de festa i germanor. Famílies, amics i visitants enrevoltaven el caliu per torrar-hi la carn donant una imatge d'unitat i convivència.

L'Ajuntament de Sant Llorenç va repartir més de 1.600 bistecs de carn fresca adobada, procedent de l'empresa Ramaders Agrupats de Felanitx. Els participants de la Torrada varen poder acompanyar la carn amb trempó mallorquí, que també va repartir l'Ajuntament a través de la Delegació de Son Carrió.

Els assistents pogueren assaborir vi mallorquí de gran qualitat que, conjuntament amb la coca dolça acompanyada d'albercoc i alguns pastissos de poma, varen ser el complement d'un sopar típic i tradicional d'una torrada popular.

La gent asseguda a llarguíssimes taules demostrava amb les seves cares de satisfacció que havien gaudit d'un bon sopar en companyia dels seus familiars o amics. Després del gran èxit de la XII Torrada popular, va tenir lloc la revetla, que tothom esperava, ja que el grup musical mallorquí Javaloyas havia de celebrar la seva primera actuació d'enguany i del seu 50è aniversari.

Un gran nombre de parelles de totes les edats, però principalment gent major, va sortir a ballar amb les melodies que tant d'èxit varen tenir quan els Javaloyas es trobaven en la seva època de plenitud. Molta gent va reviure els seus boleros, balades, pasdobles i tangos entre d'altres cançons que animaren els assistents a la vetlada. L'orquestra OK Band va actuar amb el grup musical Javaloyas i el públic va tenir l'oportunitat de conèixer les noves promeses que s'han incorporat recentment al conjunt mallorquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.