algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

La Sala inicia l'embarg de 46 comptes per impagament de multes de trànsit

Ara per ara hi ha quasi 2 milions de pessetes pendents per cobrar

A partir d'ara s'haurà d'anar més alerta si es cometen infraccions de trànsit, doncs l'Ajuntament ha posat ja en marxa la nova via executiva amb la intenció d'agilitar al màxim els expedients que s'obren per impagament de multes. En els darrers anys moltes infraccions han quedat sense cap possibilitat de poder ser cobrades. De fet, ja s'han fet les primeres passes i s'han iniciat els corresponents expedients per tal de procedir a l'embargament de 46 comptes corrents bancaris, els titulars dels quals tenen multes de trànsit pendents de pagament, de major o menor quantia i en alguns casos es tracta de reincidents. Aquesta mesura ha estat presa després d'haver estat impossible qualsevol possibilitat de cobrar les multes directament.

De fet, i segons les dades facilitades pel responsable de governació, actualment hi ha 1.600.000 pessetes pendents de cobrament corresponents a sancions de trànsit imposades per la Policia Local en els darrers temps, mentre que per via executiva ja se n'han cobrat 900.000 pessetes.

Malgrat que l'executiva s'hagi posat ja en marxa, Colom ha reconegut que el seu funcionament ha d'anar a poc a poc millorant sempre dins les possibilitats municipals, doncs actualment sols hi ha un funcionari que es dedica a aquesta funció, fet que Colom considera del tot insuficient, atesa la quantitat de multes que s'arriben a posar. Davant això no es descarta en el futur, quan la disponibilitat econòmica ho permeti, crear un negociat expressament destinat a aquesta matèria, el que permetria una millor agilitat en la tramitació.

S'espera que l'embargament dels comptes es pugui fer efectiu en el més curt període de temps, un cop es remeti la pertinent ordre al banc, tot i que aquest tipus de tramitació no és precisament ràpida. Aquesta era una de les assignatures pendents de l'Ajuntament, que sembla que ara es podrà anar posant al dia en un poble on les malcriadeses dels conductors són constants i no sempre sancionades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.