nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

L'assemblea del Club de s'Estanyol es nega a rebre l'avís d'il·legalitat del Govern

L'emissari de la Conselleria de Benestar Social no pogué accedir a la Marina

La Junta del Club Nàutic de l'Estanyol es negà rotundament ahir horabaixa a rebre el cap de gabinet de la Conselleria de Benestar Social, Miquel Rosselló, i a acceptar el missatge, escrit i verbal, que aquest duia en nom de la consellera Fernanda Caro. Rosselló es personà ahir escortat per la Guàrdia Civil davant el Club Nàutic de s'Estanyol amb la finalitat de recordar als assistents a l'assemblea que s'estava duent a terme que era il·legal.

El cap de gabinet portava una carta oficial en què s'exposava a la Junta Directiva del Club Nàutic de s'Estanyol, presidida per Antoni Ginard, que la convocatòria era totalment il·legal perquè la junta fou inhabilitada l'estiu passat per un període de 10 mesos, que encara està vigent. Segons la Conselleria, la Junta no s'havia constituït d'acord amb la normativa vigent. Així les coses, els guàrdies jurat al servei del Club Nàutic impediren, per ordre de la Junta, que Rosselló accedís al recinte.

Davant aquesta actitud, Rosselló va assegurar que l'actuació de la Junta del Club Nàutic era una «barbaritat» que quedaria reflectida en l'expedient obert per la Conselleria. A més, va explicar que «duia un missatge verbal de la consellera per dir-los que estàvem disposats a dialogar». El cap de gabinet de Benestar Social va afirmar, finalment, que «si hi hagués vingut acompanyat d'un cos com els Mossos d'Esquadra hauria pogut accedir a l'assemblea perquè tenen competències per actuar-hi, no com la Guàrdia Civil».

Per la seva part, un portaveu de la Junta, Marcos Sastre, afirmà que «el Govern no es pot implicar en actes privats» i que «el fet que hagi vingut un representant de la Conselleria vol dir que volen polititzar el tema». Sastre va sentenciar que «nosaltres tenim el dret a fer el que vulguem, reunir-nos i expulsar qui sigui». Sastre feia referència a les tres expulsions que es decidien ahir a l'assemblea. De fet, l'actual Junta ha expulsat i obert expedients a un total d'11 socis que comparteixen els trets d'estar a favor de l'ampliació del Club Nàutic i són membres de l'Associació de Veïns de s'Estanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.