algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Nit d'infart per als bombers de Palma

Tres cotxes, una furgoneta, una moto i dues papereres cremaren a tres incendis en vuit hores

Palma va viure ahir la seva particular nit de Sant Joan. Entre les vuit del vespre de dijous i les quatre del matí del divendres cremaren als carrers de la ciutat tres cotxes, una furgoneta, una motocicleta i dues papereres en tres incendis diferents que varen tenir com escenari la barriada del Polígon de Llevant, el carrer Vinyassa i el carrer Pare Molina. La Policia Local ha obert una investigació per mirar d'aclarir els fets, però encara no se sap si l'autoria dels fets correspon a una sola persona o a més d'una.

El primer dels sinistres es va produir a la confluència entre l'avinguda de Mèxic i el carrer de Puerto Rico, quan a les 20.00 hores la Policia Local va haver de sol·licitar la presència dels bombers per extingir el foc declarat al motor d'un Peugeot 306 amb matrícula de Palma. Les flames varen afectar la totalitat de les peces de plàstic de l'automòbil situades a l'interior del capot. Les causes de l'incendi foren declarades desconegudes.

A les tres de la matinada les flames es varen instal·lar a l'interior d'una furgoneta al carrer de la Vinyassa. La unitat de bombers provinent del parc central de Palma va haver de treballar de valent per poder extingir l'incendi que en aquest cas va afectar les bales de palla que transportava una furgoneta Renault Exprés també amb matrícula de Palma.

Els funcionaris varen haver de forçar la porta del vehicle i treure la palla per poder apagar-la sobre el terra del carrer i evitar, així, que el foc cremàs l'habitacle interior de la furgoneta.

Però sense cap mena de dubtes l'incendi més important es va declarar a les quatre i deu del matí. Va ser en aquest moment quan una de les unitats del parc central de bombers de la ciutat va ser comissionada per anar a extingir l'incendi que s'havia declarat al carrer Pare Francesc Molina, a la barriada de Blanquerna.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.