algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

Turisme precinta l'hotel Rocamar amb el suport de les forces de l'ordre

L'establiment es trobava buit i tancat en el moment en què arribaren els funcionaris

El polèmic Centre de Vacances Rocamar situat al Camp de sa Mar del Port de Sóller va ser ahir precintat per ordre de la Conselleria de Turisme, que envià els seus inspectors a l'hotel acompanyats d'agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Sóller. Els funcionaris no trobaren cap tipus de resistència ja que en el moment de la seva arribada, a les 12 del migdia, l'establiment es trobava tancat i no hi havia cap responsable ni cap client.

Acaba així un nou capítol de la història d'aquest hotel que des de fa uns anys estava funcionant com a casa de colònies gestionada per l'empresa catalana Rosa dels Vents, amb seu a Barcelona. De fet la situació del Rocamar ja era, segons Turisme, «de flagrant il·legalitat» ja que un Consell de Govern celebrat el mes de juliol de l'any passat ja n'havia decretat el tancament immediat i les instal·lacions havien estat precintades. Tot i això els precintes varen ser romputs i la casa de Colònies va seguir allotjant clients, majoritàriament viatges d'estudis procedents de la Península.

A principis del passat mes d'abril una inspecció de Turisme detectà que l'hotel s'havia tornat a obrir i que s'hi allotjaven 187 estudiants catalans en viatge d'estudis. Precisament el fet que un grup escolar denunciàs als mitjans de comunicació local les deficiències de l'establiment va ser el detonant que la Conselleria ordenàs altra vegada als responsables el «tancament immediat» amb amenaça d'acudir amb la força pública com així ha hagut de ser finalment.

Per la seva banda l'Ajuntament dóna suport total a l'acció que ahir va dur a terme turisme i la regidora d'Activitats, Rosa Chico, va assegurar que el centre no disposava de llicència de cap tipus i que fa uns dies s'havia notificat als responsables que tenien cinc dies per regularitzar la seva situació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.