cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

La plataforma antiparc es manifesta avui contra Antich a Son Servera

El col·lectiu aprofitarà la visita oficial del president del Govern al municipi

L'Associació per a la Defensa del Llevant de Mallorca ha convocat una manifestació que es durà a terme avui dematí davant l'ajuntament de Son Servera aprofitant que el president de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, Francesc Antich, realitza la visita oficial a aquesta població.

El capdavanter d'aquest col·lectiu, Mariano Servera, va expressar que «instal·larem pancartes a l'entrada de Sant Llorenç i de Son Servera perquè el president Antich s'adoni que la gent del poble no vol cap parc natural al seu municipi». Així mateix, Servera ha comentat que «reunirem un bon grup de persones perquè es manifestin davant l'ajuntament esperant l'arribada del president, perquè volem que ens donin respostes, ja que el silenci dels membres del Pacte de Progrés al Govern ens fa pensar molt malament».

Mariano Servera, com a president de l'Associació per a la Defensa del Llevant de Mallorca, va assenyalar que «volem donar una carta al president en què expressam les raons del perquè nosaltres consideram que tenir un parc natural és molt perjudicial per a tots els sectors econòmics, ja siguin els inclosos dins el món rural com dins el turístic».

D'altra banda, el grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Son Servera va presentar el passat dia 25 d'abril una moció demanant al batle, Eduard Servera (PSOE), la convocatòria d'un ple extraordinari per debatre i votar la inclusió del terme municipal de Son Servera al PORN i la futura constitució del parc natural.

El 27 d'abril, el batle Servera va contestar per escrit el PP demanant-los que la seva moció es transformi en un punt de l'ordre del dia del ple ordinari de dia 9 de maig. El grup municipal del PP s'oposa totalment a aquesta decisió i així ho ha fet saber a l'equip de govern mitjançant un escrit que es va registrar ahir dematí a l'ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.