cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'Ajuntament intervé per regular el preu de les galeres i acabar amb el regateig

Els carruatges hauran de col·locar el llistat de tarifes en un lloc ben visible

L'Ajuntament ha decidit regular la llista de preus dels carruatges d'Alcúdia. Així vol acabar d'una vegada amb el regateig al qual accedeixen alguns cavallistes durant la temporada turística.

D'ara en endavant, el Consistori obligarà les deu galeres que ofereixen els seus serveis dins el terme d'Alcúdia a portar el llistat de preus en un lloc ben visible. A més a més, a les quatre aturades que hi ha repartides entre el centre urbà d'Alcúdia, en el passeig Pere Ventanyol, i el Port devora l'edifici Carabela i també a Ciutat Blanca i Bellevue s'instal·laran panells informatius en els quals es detallarà el cost dels diferents trajectes, així com el preu que es cobrarà en funció del temps de passeig.

Anar vint minuts amb galera costarà 2.500 pessetes; muntar 30 minuts valdrà 3.500 pessetes i una hora de viatge sortirà per 6.000 pessetes. «Era necessari establir preus perquè sabem, positivament, que hi ha alguns cavallistes que fan regateig», explicà al respecte el batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer (UM). L'equip de govern, constituït per UM i PSOE, fa comptes aprovar les primeres taxes que regulen els preus de les galeres en el proper ple de dijous.

D'altra banda, el batle Miquel Ferrer explicà que el Consistori farà controls de l'estat sanitari dels animals que s'utilitzen per fer els recorreguts. «Agafarem un manescal i farem inspeccions d'imprevist i a hores de feina, no a les 9 del matí quan es posen en marxa i els cavalls encara es troben en condicions acceptables», apuntà al respecte el batle Ferrer. Fins ara, les inspeccions dels animals es feien només a començament de temporada, la qual cosa vol eradicar l'Ajuntament per així tenir un control molt més estricte sobre l'animal que fan servir els cavallistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.