cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Vadell anuncia la dimissió com a regidora per assumir Cultura al Consell

La portaveu del pacte de govern deixa, després de 17 anys, la política municipal

La portaveu del pacte de govern i delegada d'Esports de l'Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Vadell (PSM), va anunciar ahir horabaixa la seva dimissió com a regidora per poder assumir l'àrea de Cultura al Consell Insular de Mallorca (CIM).

Vadell va explicar que «la dimissió de Cecili Buele com a conseller de Cultura al CIM ha suposat tota una reestructuració de càrrecs: Bernat Aguiló tindrà Promoció Econòmica, Josep Gomila durà Cooperació Municipal i Antoni Alorda serà conseller de Recursos Humans i seguirà dins la Comissió d'Urbanisme».

Vadell va comentar que «l'àrea de Cultura al Consell és molt potent i exigeix una presència més forta, necessita més dedicació i una persona ha de saber on pot arribar. Fins ara he pogut complementar les meves tasques a l'Ajuntament de Manacor i les del Consell, però a partir d'ara vull seguir la filosofia de Cecili Buele que consisteix a no acumular massa responsabilitats».

La regidora nacionalista va apuntar que atesa la importància del nou càrrec, «havia d'escollir entre dimitir del Consell o dimitir de Manacor i he optat per això darrer, però ho faré sense cap casta de presses».

Maria Antònia Vadell va anunciar, visiblement emocionada, que «després de 17 anys deixaré la política municipal de Manacor i donaré entrada al meu successor, Ferran Fuster. Tot aquest procés durà un temps, perquè primer s'ha d'acceptar la renúncia de Cecili Buele».

Aquesta decisió es va prendre en la reunió amb l'Executiva del PSM dimecres, i ahir se'n va donar compte als seus companys del pacte de govern de l'Ajuntament de Manacor en la Comissió de Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.