muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Un home viola una jove amb qui havia quedat per a una entrevista de feina

Els fets es produïren el cap de setmana passat a l'habitació d'un hostal de Palma

Un home de 42 anys, identificat com a Antonio S.G., ha estat detingut a Palma per funcionaris del Cos Nacional de Policia com a presumpte autor d'un delicte de violació a una jove de 25 anys, comès en un hostal de la ciutat. Fa un mes, aquesta jove havia quedat amb el presumpte agressor per començar a fer feina en un bar.

Segons informà un portaveu de la Policia, els fets començaren divendres de la setmana passada quan la víctima es barallà amb el seu company sentimental. Un poc més tard, a la reunió laboral que la jove mantingué amb Antonio S.G., sortí el tema de la baralla i el detingut li proposà passar el vespre en un hostal on ell havia llogat una habitació doble. La jove decidí acceptar la invitació per no tornar al domicili del seu company.

Una vegada a l'hostal, l'home l'ajudà a pujar les maletes fins a l'habitació. Va ser allà on li proposà mantenir relacions sexuals, fet que la dona rebutjà categòricament. Per aquest fet el detingut tancà amb clau la porta i es llançà sobre la jove.

Segons explicà la víctima en la seva denúncia, l'home es posà molt agressiu i amenaçà la jove amb frases com «ets de la meva propietat», «tenc germans i família que et poden apallissar» o «a partir d'ara has d'anar més provocativa». Tot seguit li llevà els calçons i les bragues i la violà. L'home romangué mitja hora més dins l'habitació abans de partir. Per la seva banda, l'afectada es personà a la Prefectura Superior de Policia de les Balears per interposar la denúncia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.