algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Els propietaris de la plaça Major han de pagar un 5% més per les obres

La reinauguració de les galeries serà a principi del pròxim mes de maig

Els propietaris i concessionaris de comerços i locals de les galeries de la plaça Major hauran de pagar un 5% més per les obres de condicionament i reforma d'aquest espai. D'aquesta manera ho va explicar Juan Gómez, president dels propietaris, en una roda de premsa celebrada ahir als locals de la Pimem en què atribuí aquest increment pressupostari al «retard de l'inici de les obres, que ens ha agafat en un moment de pujada dels preus de la construcció en general».

Així, el pressupost final d'aquesta reforma quedarà establert en un total de 341 milions de pessetes, cent aportats per l'Ajuntament de Palma, cent pel Govern balear i 141 pels propietaris. Així mateix ahir es va informar que la primera fase de les obres estarà llesta abans del 15 d'abril, moment en què els propietaris podran començar a realitzar el condicionament i neteja de les seves botigues de cara a la reinauguració de l'espi comercial, que tindrà lloc en els primers deu dies de maig.

Gómez també va explicar que estan molt contents per la decisió de l'Ajuntament de Palma de tirar endavant el projecte de reforma de la façana de la plaça Major i de l'accés des de les Rambles. «Ens agradaria que totes les obres s'haguessin fet a la vegada, però entenem a la perfecció que els contractes de les administracions públiques sempre són molt més lents que no els que es fan de forma directa. En aquests moments s'estan rebent les pliques i jo crec que en poc temps tindrem un accés molt millor a la plaça Major i al nostre centre».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.