nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

La pluja obligà a tancar més prest la Fira Artesanal, Industrial i Agrícola

El recinte firal va disposar de més de 140 expositors de tota mena d'articles

La pluja que es produí ahir migdia obligà els expositors de la novena edició de la Fira Artesanal, Industrial, Agrícola i Ramadera de Sant Joan a retirar els articles més prest del previst. No obstant això, el dia, que va començar amb un bon sol, va permetre que les autoritats locals i autonòmiques, acompanyades per un grup de xeremiers, poguessin fer el recorregut pel recinte firal sense problemes.

La Fira va tenir l'assistència del vicepresident del Govern balear, Pere Sampol; el vicepresident del Consell de Mallorca, Antoni Pascual; la directora general d'Agricultura, Margalida Estelrich i el batle de Sant Joan, Gabriel Mora, acompanyats per la resta de la corporació local. El recinte firal va reunir un total de 140 estands, que es varen ubicar als principals carrers de Sant Joan. Els expositors varen oferir tota mena de productes artesanals i autòctons, així com els embotits típics del poble, objectes de ceràmica i terra cuita, roba, entre d'altres.

També es va poder contemplar una àmplia exposició de cotxes i maquinària agrícola, així com eines pròpies per treballar el camp. Els visitants varen poder assaborir porcelleta negra rostida realitzada amb la recepta tradicional mallorquina. Una de les atraccions va ser l'exposició d'un gran nombre de races d'animals, alguns d'aquests, procedents de l'emblemàtica finca d'Es Calderers: cabres salvatges, ases, someres, aus exòtiques i ovelles, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.