cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Els empresaris de l'avinguda Amèrica de Cala Rajada se senten discriminats

Són els únics dins tot el nucli costaner que no poden posar taules a la via pública

Els empresaris que tenen els seus negocis situats a l'avinguda Amèrica de Cala Rajada manifesten que se senten «discriminats de la resta de comerciants de la zona ja que som els únics de tot el nucli costaner que no podem exposar les cadires i taules a la via pública», explica el portaveu del col·lectiu, Antoni Pastor.

L'avinguda Amèrica és una zona per a vianants on es troben un desena de negocis entre bars, cafeteries, restaurants i pubs. Des de fa dos anys, els comerciants no han tingut cap impediment per poder tenir exposades les seves taules i cadires, si bé només els permetien poder ocupar 1'5 metres d'amplària sobre la via pública.

Pastor comenta que «el passat dia 29 de febrer, sense donar-nos cap explicació, la Policia Local ens va donar l'ordre que teníem un dia per retirar les taules i les cadires de la via pública i el més greu és que encara no tenim cap notificació oficial per escrit per part dels qui governen l'Ajuntament».

El portaveu del grup va expressar que «nosaltres, fins ara, hem seguit les passes legals per poder ocupar la via pública i hem pagat els corresponents permisos, el que no és just és que tota la resta de comerciants puguin ocupar places i carrers i a nosaltres, que estam ubicats a una zona per a vianants no puguem ocupar 1'5 metres».

Pastor apunta que «això ens fa molt de mal ja que, com empresaris hem de dur a terme una sèrie d'inversions per donar qualitat als visitants; així mateix, hem de pagar les persones que tenim contractades i quan hem realitzat totes aquestes millores ens obliguen a retirar les taules just quan comença la temporada alta turística».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.