algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

El servei de jardineria i neteja de la Platja de Muro passarà a mans privades

La Comissió de Govern ahir contractà dues empreses per als pròxims tres anys

L'Ajuntament ha decidit privatitzar el servei de jardineria i la neteja de la Platja de Muro per tal de millorar-ne els resultats i, a més, llevar-se problemes de damunt, en paraules del primer tinent de batle, Onofre Plomer (PP).

Concretament, ahir, els representants municipals de l'Ajuntament de Muro aprovaren en Comissió de Govern l'adjudicació d'aquests dos serveis per als propers tres anys. De les tasques de jardineria de la Platja de Muro es farà càrrec, a partir del mes d'abril i durant els propers tres anys, l'empresa Naturart Jardins i Manteniment S.L., per un total de 9'6 milions anuals.

Cal recordar que la contractació d'aquest servei va sortir a concurs públic per un preu inicial d'11 milions de pessetes. La taula de contractació, que es reuní abans de la Comissió de Govern, decidí donar la contracta a Naturart Jardins i Manteniment S.L. perquè va fer una baixa d'1'4 milions de pessetes.

D'altra banda, cal comentar que la neteja dels carrers i també de la platja de la zona costanera s'adjudicà a Martí Fornés Serra per 18'9 milions de pessetes anuals. Aquesta contracta sortí a concurs per 19'9 milions de pessetes anuals i Martí Fornés va fer 1 milió de baixa.

Des del proper dia 1 d'abril i fins a l'octubre, moment en què acaba la temporada turística, la neteja de la Platja de Muro es farà diàriament. Després la periodicitat s'anirà ampliant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.