algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

Una jove de 18 anys ingressa al Psiquiàtric perquè enverinà el seu fill

L'acusada, arrestada per la Policia dijous, declarà ahir davant la jutgessa de guàrdia

La magistrada titular del Jutjat d'Instrucció número 4 de Palma, Piedad Marín, manà ahir dematí l'ingrés a l'Hospital Psiquiàtric d'una jove de 18 anys que va ser detinguda perquè subministrà insecticida al seu fill de dos anys. El petit es troba ingressat a l'Hospital de Son Dureta en estat molt greu encara que la seva vida no corre perill. El Jutjat d'Instrucció número 3 i el grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia començaren una investigació per tal d'aclarir els fets.

Segons sembla, tot es remunta a l'horabaixa de dijous quan la jove, Maria del Pilar G.P., acudí amb el petit al matern infantil de Son Dureta. Aquella no era la primera vegada que ho feia. Els metges que s'encarregaren d'atendre el petit informaren el Jutjat que es trobava de guàrdia, el número 3, de l'alt grau d'intoxicació que patia el nin. El magistrat demanà que s'iniciàs una investigació policial que acabà amb la conclusió que el nin havia estat enverinat amb insecticida. La mare del petit va ser detinguda després que en la seva bossa de mà els funcionaris policíacs hi trobassin una xeringa que contenia una substància, la qual podria ser insecticida. La jove mare negà en tot moment que tractàs d'enverinar el seu fill, però va ser detinguda per funcionaris del Cos Nacional de Policia.

Ahir dematí M.G.B. declarà davant la titular del Jutjat número 4, en funcions de guàrdia, reafirmant-se en la seva versió del dia anterior. Tot i això sembla que la declaració de la jove va ser incoherent en alguns dels seus punts. Per aquest fet la jutgessa indicà, en un primer moment, que M.G.B havia d'anar a presó, però moments més tard ordenà el seu ingrés a l'Hospital Psiquiàtric de Palma.

La magistrada també ordenà una anàlisi en profunditat de la substància que contenia la xeringa que va ser trobada a la bossa de mà de la jove mare per tal de contrastar els resultats amb l'insecticida que trobaren a la sang del petit.

La custòdia del nin, que evoluciona favorablement en el centre hospitalari, ha passat a mans dels pares de l'acusada. Ahir mateix els padrins de la criatura es desplaçaren fins als jutjats de via Alemanya per donar suport a la seva filla. La jove és també mare d'un altre nin de quatre anys.

La Policia continua investigant els fets per tal d'aclarir la situació de la jove i les causes del desagradable succeït.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.