cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Matas: «Les calúmnies d'Antich són bajanades impròpies del seu càrrec»

Afirma que el Govern intenta ocultar la seva incapacitat per resoldre els problemes

El president del PP balear, Jaume Matas, declarà ahir que «qualsevol persona en els seus cabals sap perfectament que les calúmnies del president Antich, sobre un presumpte espionatge informàtic són una bajanada impròpia del càrrec que ocupa». Matas negà «rotundament» que l'anterior Executiu del PP «violàs dades secretes informàtiques i altres coses semblants» i pregà a Antich que «pel bé dels ciutadans, governi i deixi de fer acusacions calumnioses».

«Mentre vaig ser president, vaig dedicar-me a governar i treballar per a tots els ciutadans i per al desenvolupament d'aquesta comunitat. Mai no em vaig dedicar a fer actes d'espionatge ni a donar ordres absurdes d'aquesta casta», afirmà. Minuts després de conèixer aquestes acusacions, Matas les qualificà com «una calúmnia absurda, falsa i ridícula en un intent d'ocultar la incapacitat d'aquest Govern per resoldre els problemes dels ciutadans».

Matas digué que coneix Sebastià Vallori, el funcionari que hauria rebut en el seu correu electrònic informació urbanística del Consell, «però, de la mateixa manera, conec molts altres funcionaris». «Avui, Antich ha demostrat la seva incapacitat i el seu grau de desesperació per afrontar els problemes de les Illes i resoldre'ls», manifestà Matas, qui interpretà l'acusació del Govern com «una fuita amb molt poca imaginació». «En lloc de prendre decisions i donar solucions, per exemple, a la problemàtica de les carreteres o de la manca d'aigua, el Govern i el seu president es dediquen a inventar novel·les policíaques en un desesperat intent de distreure l'atenció dels ciutadans i dels problemes reals».

Esquerra Unida demanà ahir a Matas que doni explicacions «de manera immediata sobre aquest cas d'espionatge polític». EU considera que aquestes pràctiques «són políticament immorals i possiblement delictives, a més d'impròpies d'un representant del poble balear que fou president».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.