cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

Els batles de la comarca posaran en comú l'horari de tancament dels bars

Els ajuntaments demanen suport al Govern central per exercir més control policíac

Els diferents batles i delegats d'Interior de la comarca de Manacor tenen la intenció ferma d'establir un horari unificat de tancament dels establiments públics i activitats de lleure. En aquest sentit i amb la finalitat d'apropar criteris, han convocat una reunió que gaudirà de l'assistència de la delegada del Govern a les Balears, Catalina Cirer, i del director general d'Interior, Antoni Torres.

El delegat d'Interior de l'Ajuntament de Manacor, Antoni Mestre (PSOE), juntament amb l'inspector cap de la Policia Local, Antoni Sureda, varen explicar, en una conferència de premsa ahir migdia, que amb aquesta reunió «tenim la intenció d'unificar criteris envers l'horari de tancament dels locals nocturns, i afegí que «el que és incongruent és que un Ajuntament sigui estricte i mani la clausura dels establiments públics a les quatre de la matinada i, per contra, l'altre sigui massa permissiu i no apliqui cap horari de tancament», advertiren Mestre i Sureda.

Així mateix, Antoni Mestre considera que la iniciativa que vol posar en funcionament l'Ajuntament de Manacor «podria ser mimetitzada per la resta dels municipis de l'Illa. Per aquesta raó hem sol·licitat que la delegada del Govern central com també el director general d'Interior es traslladin a Manacor per dur a terme aquesta reunió».

En el cas que els criteris dels diferents ajuntaments s'arribin a unificar, els batles interessats a dur a terme la iniciativa publicaran un ban que reflectirà l'hora de tancament dels distints establiments públics. No obstant això, s'ha volgut deixar clar que l'acció no pretén ser únicament repressiva, sinó que «també estam interessats en la realització d'una campanya de caràcter divulgatiu i de cooperació amb els joves de la comarca, amb la finalitat d'intentar canviar els costums i horaris de sortida d'aquest col·lectiu», explicà Mestre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.