cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

L'oposició critica l'equip de govern per arrossegar uns 250 milions de dèficit

El nomenament del batle del Dia del Puig va crear enfrontaments al ple

L'Ajuntament de Montuïri va aprovar dimarts a vespre, amb els vots a favor del PP i els de l'oposició (PSM-PSOE) en contra, el pressupost de l'any 2000 que puja a 304 milions de pessetes.

El portaveu del grup de l'oposició, Mateu Ginard (PSM-PSOE) va criticar que la suma és excessivament elevada i «sembla que s'ignora la situació caòtica de l'Ajuntament, ja que existeix un dèficit de 250 milions de pessetes si sumam els dels anys 1997, 1998 i els pagaments pendents». Després va afegir que «és impossible tenir una idea clara de l'economia de la Casa de la Vila per la manera com es du la comptabilitat i les elevades partides en alguns capítols com els 51 milions en personal o 140 milions per al pla Mirall».

Les inversions més destacades del pressupost són les de millora d'infraestructures públiques amb una partida de 67'7 milions, la restauració del pou del Rei, amb 15'7 milions i la realització de la primera fase del poliesportiu cobert amb una partida de 20 milions.

Un altre dels punts que es va aprovar va ser el nomenament de batle del Dia del Puig a favor de Llorenç Bauçà Mas, l'escolà major de Montuïri. Aquest tema va provocar discussió, ja que l'equip de govern proposava Rafel Socies, president de l'Associació de la Tercera Edat de Montuïri per l'any que ve, i el grup de l'oposició va criticar que Socies només representa una part de la Tercera Edat que són de la mateixa ideologia de l'equip de govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.