algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

L'Ajuntament prepara un «ambiciós» projecte de normalització lingüística

Carme Feliu espera rebre del Govern «més doblers que l'any passat»

L'Ajuntament de Palma està preparant un projecte molt ambiciós en matèria de normalització lingüística per incloure en el pla de normalització per a les administracions locals redactat pel Govern balear. Així ho va confirmar a Diari de Balears la primera tinent de batle de l'Ajuntament de Palma i regidora de Cultura, Carme Feliu i Àlvarez de Sotomayor.

Feliu, que en aquests moments és la batlessa accidental de Palma, va aprofitar la comissió de cultura per replicar als regidors del PSM que el seu departament està fent molta de feina en la redacció del projecte des de la setmana passada, en què s'assabentaren de l'existència d'aquests ajuts.

«Després de mesos demanant una trobada amb Joan Melià, la vàrem mantenir la setmana passada i ell ens va donar en mà la carta en què s'expliquen els ajuts als quals tenen dret tots els ajuntaments. Tot d'una ens vàrem posar a redactar un projecte que serà molt ambiciós. Nosaltres entenem que si l'any passat ens varen donar cinc milions de pessetes per a normalització lingüística enguany, atenent a l'interès del PSM de potenciar aquesta àrea, esperam que se'ns donin molts més doblers, per això estam elaborant un programa molt potent».

Segons fonts del departament de Cultura de l'Ajuntament de Palma el projecte que està redactant Cort no ha de passar per cap comissió ni s'ha d'aprovar en cap sessió plenària, ja que no es tracta de la signatura d'un conveni ni de cap acord bilateral. Segons aquesta font, tot es basa en la simple presentació del projecte de Cort al Govern i esperar la resolució del Govern i la dotació pressupostària per desenvolupar-lo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.