cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 15°
15°

Cort trasllada la Policia Muntada al centre històric i al parc de la Mar

Durant la temporada alta completaran la vigilància de les patrulles normals

La Policia Local de Palma ha decidit traslladar part de la guàrdia muntada al centre de Palma per iniciar la campanya de prevenció de delictes pròpia de la temporada alta. Per això la primera patrulla, formada pels cavalls àrabs Isleño i Fermán, va fer acte de presència ahir al matí al parc de la Mar i als carrers del centre històric de Palma.

Amb aquesta iniciativa es pretén recuperar la presència de la Policia Muntada als carrers de la ciutat, «tot i que la seva missió principal continuarà sent la patrulla del bosc de Bellver», explicà el regidor de Palma de Seguretat Ciutadana i Governació, José Manuel Sierra.

Actualment la Policia Muntada patrulla amb molta d'efectivitat pels aparcaments del camp del Mallorca en les jornades que hi ha partit, «ja que es tracta d'un tipus de policia molt intimidatòria». A mesura que avanci la temporada turística aquesta patrulla anirà estenent el seu àmbit d'actuació cap a la Platja de Palma, «on desenvoluparan una feina molt útil de prevenció de delictes», explicà el regidor.

La presència de la Policia Muntada anirà acompanyada de 25 bicicletes que, dividides en dos grups, patrullaran pel centre històric i la Platja de Palma. Endemés, s'ha de destacar que la patrulla muntada també farà una important tasca de relacions públiques, ja que els seus efectius seran els encarregats de donar informació als turistes i de repartir fullets explicant els perills que hi ha a la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.