muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

Munar no esperarà la llei de consells per engegar la maquinària del CIM

Ha encarregat als caps d'àrea un pla d'actuació a tres anys vista

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, ha encarregat a tots els responsables d'àrea de la institució un pla d'actuació per als propers tres anys. Munar ha decidit que no esperarà a l'aprovació de la llei de consells insulars ni a les transferències pactades per tal d'exigir el màxim a la maquinària de la institució que presideix.

La presidenta de Mallorca preveu que l'aprovació del projecte de llei portarà encara alguns mesos i que, a continuació vendrà el recurs d'inconstitucionalitat que planteja el Partit Popular. Amb la incògnita oberta de sobre com poden evolucionar els esdeveniments, Munar creu que ha arribat el moment d'aprofitar al màxim les possibilitats d'actuació que li ofereix l'actual marc legal.

En aquest sentit, Maria Antònia Munar recorda que durant la legislatura passada, amb una gestió molt més complicada pel Pacte i amb el Govern del PP posant pals a les rodes, el Consell va aconseguir un bon balanç. És per això que Munar ha decidit no esperar més i activar totes les àrees del Consell. Això no vol dir que hagi renunciat a la gran reforma institucional, sinó que ha decidit que no pot continuar esperant-la.

A partir d'ara, la gestió del Consell es farà notar «per donar solució als problemes dels mallorquins (carreteres, aigua, residus, etc.)». Una gestió, que, com no podia ser d'una altra manera, serà «centrada», en paraules de la seva presidenta. Respecte a l'anunci de les dimissions d'Antoni Alorda i de Cecil Buele, Munar, que avançà ahir Diari de Balears, respecta la «decisió sobirana» del PSM i, fins i tot, troba normal que aquest partit es faci algun replantejament estratègic. No obstant això, Maria Antònia Munar lamenta, per una qüestió de formes, que la partida dels dos responsables d'àrea del PSM, s'hagi conegut a través d'una filtració a la premsa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.