algo de nubes
  • Màx: 16.05°
  • Mín: 7.61°
16°

El PP denuncia l'expedient de l'obra d'un edil del PSM davant els jutjats

El delegat d'Urbanisme manifesta que està ben tranquil sobre la tramitació

El grup de l'oposició a l'Ajuntament de Son Servera, Partit Popular, ha remès als jutjats de guàrdia de Palma un escrit sol·licitant que es dugui a terme una investigació sobre la legalització de l'habitatge del delegat d'Urbanisme, Miquel Àngel Villalonga (PSM), que està promoguda per l'esposa del regidor nacionalista, Catalina Servera. Els edils populars volen que s'investigui tota la tramitació del projecte de legalització de l'habitatge de Catalina Servera en el polígon 3, parcel·la 1, del terme municipal de Son Servera. Des que es va dur a terme la tramitació de la legalització de la construcció promoguda per l'esposa del regidor d'Urbanisme, el grup popular no ha vist amb bons ulls el procediment utilitzat per l'equip de govern.

El grup conservador manté que la construcció realitzada per la dona de Villalonga en sòl rústic s'excedeix de volum i que per tant «és il·legal i il·legalitzable», segons han manifestat en distintes ocasions els seus regidors Damià Ripoll i Miquel Àngel Calviño. L'exbatle Francesc Barrachina (PP) digué que «l'obra no s'ajusta a la llicència municipal, ja que aquesta demanava la reforma d'una caseta i en realitat s'havia duplicat la construcció». D'altra banda, el delegat d'Urbanisme a l'Ajuntament de Son Servera, Miquel Àngel Villalonga (PSM), va manifestar que «estic completament tranquil i crec que els jutjats no veuran cap indici de delicte».

De fet, fa gairebé un mes el Consell de Mallorca va realitzar un informe favorable sobre les obres realitzades en sòl rústic per l'esposa del delegat d'Urbanisme, contestant així la denúncia feta el passat dia 11 d'octubre via administrativa per part d'un particular que al·legava que l'obra no s'ajustava a llicència. El 22 de novembre de l'any passat, el pacte PSM-PSOE va informar favorablement sobre el projecte de legalització presentat per Villalonga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.