algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La batlessa divideix l'àrea d'Urbanisme en tres per evitar que el pacte es rompi

Ramon proposà una segona remodelació d'àrees que només afecti el PSOE

La batlessa Francisca Ramon (PSOE) evità, ahir, que els regidors del PSM i UM posassin el càrrec de delegats d'àrea a la seva disposició. El pacte que actualment governa l'Ajuntament de Pollença (PSOE, PSM i UM) sembla que sortirà de la crisi. La batlessa ahir aconseguí aturar la ruptura del pacte presentant una proposta alternativa per reformar l'àrea d'Urbanisme, i que no afecta les delegacions que gestionen els representants del PSM i UM.

Així, si la proposta continua endavant, Pere Capó (PSOE) deixarà Urbanisme per dur la delegació del Port de Pollença, Turisme i Camins. L'àrea d'Urbanisme es dividirà en tres subàrees que continuarà gestionant el PSOE. Serà, emperò, la regidora Margalida Melià qui passarà a tramitar les llicències d'Activitats; mentre que la mateixa batlessa, Francisca Ramon, es quedarà amb Urbanisme i Planificació; i Disciplina i Obres passarà a mans de Jaume Joan. D'altra banda, el regidor Martí Perelló veurà ampliades les seves responsabilitats amb Residència i Serveis Socials, dues delegacions que fins ara presidia la batlessa.

Amb aquesta proposta sembla que les condicions, que tant d'UM com del PSM s'havien posat a Ramon per no rompre el pacte, es compleixen. S'haurà d'esperar, emperò, fins demà passat per saber quin és el resultat de tot aquest aldarull.

Ahir vespre, el comitè executiu d'UM s'havia de reunir per decidir si acceptava aquesta remodelació d'àrees. Per això el seu portaveu, Guillem Matheu, al capvespre eludia fer-ne una primera valoració: «Ho acordàrem en assemblea. Per respecte als altres no vull pronunciar-me». Cal recordar que UM refusà la primera remodelació presentada per la batlessa perquè els llevava Esports, una àrea en la qual aquest partit està treballant de valent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.