cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Quatre policies locals són víctimes de les ires d'homes denunciats els darrers dies

Quatre agents de la Policia Local de Palma han estat víctimes d'amenaces de mort o agressions per part de ciutadans en diferents casos ocorreguts els darrers dos dies. Un funcionari va ser amenaçat de mort, un altre patí l'agressió d'un detingut i dos policies més es varen lliurar pels pèls de sortir ferits després d'arrestar dos delinqüents en diferents serveis.

El primer fet tingué lloc l'horabaixa de dijous i va ser protagonitzat per un conductor denunciat que reaccionà amb violència contra un policia local. L'individu aparcà en doble filera el seu vehicle a l'avinguda Enginyer Gabriel Roca. Després de la corresponent sanció, l'home reaccionà violentament i digué que amb la multa es netejaria la zona anal. Seguidament aquest home agafà un bat de beisbol que portava en el cotxe i, segons l'informe policíac, intentà agredir l'agent, que emprà líquid defensiu per evitar-ho. Antonio R.V. va ser detingut pels agents.

Unes hores més tard un ciutadà d'origen argentí era arrestat després de dirigir reiterades amenaces de mort contra un agent del 092. L'home, Agustín R.T., de 46 anys, és amic del propietari d'un vehicle que estava estacionat irregularment al carrer Arxiduc Lluís Salvador. En veure que l'agent sancionava el fet, l'home començà a amenaçar el policia amb frases com «no em duraries viu ni un minut» o «et seguiré a tu i la teva família, així que alerta». L'individu va ser arrestat i traslladat a les dependències de Sant Ferran.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.