cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
19°

La Sala vol comprar la teulera més antiga del poble per restaurar-la

Serviria per a activitats socioculturals, i els terrenys per ampliar el camp d'esports

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar està realitzant gestions per tal d'adquirir tres finques situades vora el camp de futbol, en una de les quals hi ha la teulera més antiga de la localitat. La Sala projecta restaurar-hi la vella indústria, que fa molts d'anys va cessar de la seva activitat, per dedicar-la a activitats socioeducatives.

Les tres finques estan qualificades d'equipaments i poden ser utilitzades també per engrandir les instal·lacions esportives de la localitat. Hem de tenir en compte que allà també hi ha la piscina municipal. Els tres terrenys tenen una extensió de 4.500 metres quadrats. Aquestes finques es coneixen tradicionalment com sa Teulera, i la seva teulera és considerada en part com a bé del patrimoni industrial de Mallorca.

Mateu Puigrós (GISC), batle de Sant Llorenç, va explicar sobre aquesta operació que «la compravenda dels terrenys i la teulera encara no està tancada. És cert que hem mantingut un parell de reunions amb els propietaris, amb la finalitat de consensuar una proposta econòmica que serà debatuda pel ple de l'Ajuntament per a la seva aprovació final».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.