muy nuboso
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
24°

Una discussió a un bar de Palma acaba amb un presumpte intent d'homicidi

Francisco S.H., de 34 anys, fou detingut acusat d'intentar apunyalar un home

Funcionaris del MIP E del Cos Nacional de Policia detingueren l'horabaixa del passat dimarts un individu com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. L'home, identificat com Francisco S.H., de 34 anys, tractà, segons sembla, d'apunyalar dues vegades un altre individu amb qui havia tingut una discussió a un local de la porta de Sant Antoni.

Segons informà un portaveu policíac, els fets tingueren lloc el passat dia 14 de març. Una patrulla de paisà es trobava a la plaça d'Espanya quan, de cop, sentí per l'emissora que es requeria la presència policíaca a un establiment de la porta de Sant Antoni on estava tenint lloc una baralla. Quan els funcionaris policíacs arribaren a l'esmentat establiment varen veure com una altra unitat policíaca abandonava el lloc sense detinguts. Al citat local ningú no havia vist res, per la qual cosa els agents decidiren anar-se'n.

Moments després, la unitat policíaca de paisà veié com dos individus sortien del bar, intercanviant-se insults i empentes. Un d'ells, el que posteriorment seria detingut, abandonà precipitadament el lloc dels fets en direcció al carrer Socors. En ser un individu conegut pels funcionaris actuants per mor dels seus antecedents, aquests decidiren esperar a veure què passava.

Cinc minuts després aparegué l'individu, també conegut com El Frasco, amb un ganivet de cuina a la mà, segons el testimoni d'agents de la policia. Aquests decidiren actuar i donaren l'alto a l'individu, que, fent cas omís als funcionaris, provà, segons sembla, d'apunyalar dos cops l'home amb el qual minuts abans havia mantingut la discussió. Afortunadament, aquest va poder interposar una cadira entre el seu cos i el de l'agressor, i cap d'ells no en resultà ferit. L'agressor, davant una altra ordre policíaca, llançà el ganivet a terra i va ser detingut pels policies.

La víctima explicà als policies que moments abans havien mantingut una acalorada discussió que acabà amb una amenaça de mort per part d'El Frasco: «o te'n vas del barri o et mat». Els funcionaris policíacs interrogaren també els testimonis que presenciaren els fets i recolliren l'arma d'uns 20 centímetres de fulla. El Frasco té un historial delictiu d'allò més complet, ja que ha estat detingut en set ocasions, la majoria d'elles per robatori amb violència i intimidació o amenaces. Els funcionaris de la Policia del MIP E el coneixen pel seu caràcter agressiu i violent.

L'individu es negà a fer cap tipus de declaració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.