algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
22°

L'administració número 1 de Felanitx reparteix 800 milions de la Loteria

El matrimoni Maura va vendre totes les sèries del 47.145 del sorteig de dijous

86616
Els premiats celebraren la bona nova amb bulla. | M. Adrover.

La grossa de la Loteria Nacional en el sorteig celebrat el passat dijous va deixar 800 milions de pessetes a Felanitx. L'administració de loteria número 1 de la localitat regentada per Antoni Maura i Apol·lònia Mesquida ha estat qui ha repartit les sèries completes del número 47.145, així com el premi especial de 200 milions de la fracció 5 i la sèrie 4.

Els 800 milions estan molt repartits per Felanitx, el nucli costaner de Portocolom i també a s'Horta. Ahir al matí es va viure un dia de festa a les dependències de l'administració de loteries número 1 de Felanitx. Molts dels agraciats s'acostaren fins a l'establiment d'Antoni Maura i Apol·lònia Mesquida. La majoria hi anaven amb el seu dècim de 5 milions.

El guanyador del premi especial de 200 milions va voler mantenir l'anonimat, segons explicaren des de l'administració. «Estam molt contents perquè la majoria de dècims els tenen gent necessitada, treballadors a qui aquests diners els ajudaran molt», manifestava una eufòrica Apol·lònia Mesquida. Però l'administració número 1 de Felanitx també ha repartit els números anterior i posterior de la grossa, que tenen un premi de 120.000 pessetes per dècim.

Maria del Carme, una infermera que té un dècim de la grossa i li han tocat 5 milions, explicava: «Ara podré acabar la casa. Mancava la façana i aquests diners aniran molt bé».

La festa es va perllongar durant tot el dia a l'administració número 1 de Felanitx, situada al carrer Costa de sa Plaça. Els propietaris botaven d'alegria, malgrat que no els hi hagués tocat res. «Només tinc una petita participació d'un altre número i ens han tocat 2.500 pessetes. Això és la nostra feina i no pot ser tenir participació de tots els números que venem a l'administració. Però nosaltres estam tan contents quasi com si ens haguessin tocat un parell de milions, just pel fet d'haver fet feliç molta de gent del nostre municipi», comentà Apol·lònia Mesquida.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.