algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Antich es postula com a candidat a la Secretaria general del PSIB-PSOE renovat

Afirmà que «els simpatitzants no volen que ens arrufem perquè els bon mariners es demostren amb la mala mar»

Amb el suport unànime de tota l'Executiva del partit, Francesc Antich, es postulà ahir com a candidat a la Secretaria general del PSIB-PSOE.
Antich encararà el Congrés en què serà reelegit com una «redefinició de projectes, un canvi de persones i el reforçament de de l'estructura organitzativa» dels socialistes illencs. Respecte a aquest darrer punt, el futur secretari general del PSIB digué que els socialistes volen donar solució als problemes dels ciutadans de les Illes Balears i que, per això, era necessari reforçar les estructures organitzatives, que els permentin connectar amb la societat.

Com ja s'havia avançat, Francesc Antich descartà que es produïssin dimissions. «Per responsabilitat no es pot moure ningú. El canvi s'ha d'impulsar des de l'Executiva», afirmà el líder dels socialistes, que afegí: «Els militants i els simpatitzants no volen que el partit s'arrufi. No és la primera vegada que tenim resultats dolents i és amb la mala mar quan es veuen els bons mariners».

Antich es mostrà partidari que la gestora que ha de conduir el PSOE estatal cap al Congrés sigui integrada només per presidents de comunitat autònoma, ja que es podria donar la imatge que se n'aprofiten les comunitats per fer oposició al Partit Popular. Així mateix, no volgué precipitar-se i revelar quin era el seu candidat per succeir Joaquín Almunia. Antich es desplaçarà el dimecres vinent a Madrid per assistir a l'Excutiva federal, que nomenarà la Comissió gestora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.