cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Sanitat sospita que les promeses no acomplertes d'Insalud eren electoralistes

La regidora creu que De Santos els anuncià millores arran de la cita amb els comicis

La regidora de Sanitat, Mercedes Buendía (PSOE), desconfia obertament de les millores que el director territorial de l'Insalud, Javier Rodrigo de Santos, es va comprometre a fer a la Casa del Mar del Port d'Alcúdia. I atribueix les bones intencions que mostrà, ara fa un mes, a una qüestió merament electoralista. «No ha tornat a telefonar, ni per parlar de les obres, ni de res més. I la gent ja es comença a demanar quan tornarà? I si espera a les properes eleccions?», comentava amb no poca ironia Mercedes Buendía.

Cal recordar que el passat 14 de febrer quan el director territorial de l'Insalud, Javier Rodrigo de Santos, visità l'Ajuntament d'Alcúdia els comunicà que comptava amb un pressupost de 17 milions de pessetes per reformar el dispensari del Port d'Alcúdia. També els va prometre posar un metge més els caps de setmana i dies festius i, si això no resultava possible, ampliar a altres tres mesos el metge de reforç que tenen en l'estiu.

Aquestes ofertes han quedat en no res, no hi ha hagut més metges ni de cap de setmana, ni de reforç i la temporada turística ja es troba a la cantonada. «A més a més, el primer de març havíem de tenir el pediatre i ni jo no sé res, ni la coordinadora del PAC tampoc», afegí Buendía.

Quan De Santos visità Alcúdia explicà al batle Miquel Ferrer i a la regidora Mercedes Buendía que l'Institut Social de la Marina havia cedit a l'Insalud el bar que hi ha a la planta de baix de l'edifici perquè puguin ampliar el centre sanitari. No obstant això, la concessió del bar no expira fins a finals del 2001. Emperò l'Insalud comunicà que feia comptes començar enguany les obres de millora.

La idea de l'Insalud era la d'adequar l'aula de la planta baixa, instal·lar-hi un ascensor perquè els pacients puguin accedir al primer pis sense dificultat, alhora que reformar les consultes. Davant els representants municipals, De Santos es va comprometre a iniciar de seguida les converses amb l'Institut Social de la Marina per poder fer servir l'aula aferrada al bar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.