algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Cort aprovarà en un ple extraordinari el nou plec de condicions per a l'ORA

Prorroga el contracte amb Dornier fins l'octubre, que es farà la nova adjudicació

L'Ajuntament de Palma aprovarà dijous en una sessió plenària extraordinària el nou plec de condicions que regirà l'adjudicació del concurs del «servei de manteniment d'instal·lacions relacionades amb el servei públic de regulació d'aparcaments a la via pública» i que realment inclou la gestió dels aparcaments en els carrers de Palma.

El plec de condicions va ser presentat ahir als diferents grups de l'oposició en una comissió de governació extraordinària.
El motiu que aquest plec de condicions s'aprovi de forma extraordinària respon de manera directa al fet que en breu es canviarà la llei de contractes públics, que sols permetrà contractacions per a un període de dos anys, prorrogables en dos mes; mentre que el plec de condicions que Cort vol aprovar, contempla la contractació per a quatre anys, perllongables a dos més.

L'adjudicatari serà obligat a abonar a l'Ajuntament, abans de l'inici del servei, més de 254 milions de pessetes, que és el valor dels expenedors i altres equips que quedaran afectes al servei. Així mateix, l'adjudicatari també estarà obligat a aplicar a les màquines expenedores la taxa aprovada en cada moment per l'Ajuntament i recaptarà els ingressos per taxa procedents dels expenedors, corresponent a Cort la recaptació de la tarifa de residents.

El concessionari passarà a gestionar un total de 7.737 aparcaments distribuïts per tota la ciutat, segons el gràfic adjunt.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.