algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
21°

Matas: «La societat balear ha fet costat a una opció homogènia refusant aliances»

Els resultats dels comicis «exigeixen l'exercici de reflexió de les altres forces polítiques»

«El resultat d'aquestes eleccions és la manifestació que la societat balear dóna el seu suport a una opció homogènia, clara i centrada». Amb aquestes paraules, el president del Partit Popular de les Balears, Jaume Matas, expressà la seva satisfacció davant els resultats «històrics» d'aquests comicis, que demostren que els ciutadans balears són «molt contraris a pactes, agrupacions d'electors i probablement a radicalismes i posicions allunyades del centre polític».

Matas es mostrà prudent en l'avaluació oficial dels resultats electorals, tot i que satisfet per la consecució de cinc diputats balears a Madrid i quatre senadors del Partit a les Illes. Són resultats que «exigeixen fer exercici de reflexió a totes les forces polítiques de les Balears»: «Els ciutadans han parlat "apuntà" i els resultats demanen fer valoracions que no pertoquen al PP», sinó als partits que han descendit en vots i percentatges «perquè els ciutadans no han cregut convenient donar suport a les aliances». «Són ells "afegí" els que hauran d'estudiar si els resultats obeeixen a un vot de càstig o a una altra argumentació».

De la seva banda, la diputada a Madrid, Rosa Estaràs, expressà la seva emoció per la circumstància històrica que el PP balear sigui representat per cinc diputats a Madrid, fita mai no assolida abans per cap altre partit i que «demostra de manera aclaparadora que el projecte del PP és encertat i que anam per bon camí». «Com ja vaig dir, apuntà, ens deixarem la pell per defensar aquestes illes que estimam tant com qualsevol altre partit que es diu nacionalista i no duu la bandera d'aquesta estimació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.