algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
24°

Palma es converteix en el paradís de les acadèmies d'idiomes en només 3 anys

Hi ha un total de 47 empreses que operen en el sector de la formació complementària

Parlez vous français? Do you speak english? Sprechen Sie Deutsch? Parla italiano? Parla català? Habla castellano? Di gavarjetje parruski?
Si la vostra resposta a totes aquestes preguntes és negativa, la solució es troba en les més de quaranta-cinc acadèmies que imparteixen cursos d'idiomes a Palma.

Al francès, anglès, alemany, català, castellà, itialià i rus s'hi han de sumar també els cursos de japonès que fa una acadèmia privada i els d'àrab que es poden seguir a l'Escola Oficial d'Idiomes.

En els darrers temps Palma ha vist una proliferació d'acadèmies que ha establit el nombre total en 122, segons es desprèn de l'informe Guia dels centres educatius de Palma, editada per Cort aquesta setmana. Quaranta-set d'aquests «centres d'educació no reglada» es dediquen a fer classes d'idiomes. Trenta es dediquen exclusivament a aquesta activitat.

La majoria d'aquests centres es dedica a l'ensenyament d'anglès o d'alemany, els dos idiomes que tenen més èxit. De fet, el primer s'està convertint de cada vegada més en una eina indispensable per desenvolupar qualsevol feina. També tendeix a ser la llengua principal de les noves tecnologies, com pugui ser Internet, fet que ha provocat una gran demanda de l'ensenyament. L'alemany és, per contra, l'idioma que més s'expandirà a Mallorca en els propers anys, segons els experts. Fins ara eren els professionals directament vinculats amb el turisme aquells que cercaven aquest tipus de formació; ara l'interès per l'alemany s'està expandint a altres sectors de la població i molt ràpidament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.