cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Nova detenció de dos germans de 16 i 18 anys per sostreure cinc vehicles a en una nit

Són especialistes a encastar cotxes als comerços

Dos joves delinqüents varen ser detinguts per funcionaris del Cos Nacional de Policia dimarts passat, després de forçar cinc vehicles el mateix vespre i entrar amb un d'ells dins un bar del polígon de can Valero. Juan Manuel H.G., de 18 anys i amb 38 detencions; i el seu germà Jose Antonio, de 16 i amb 20 detencions, es varen fer 'famosos' fa uns mesos després de robar la bacina de la Beateta a Valldemossa. Des d'aquell fet els joves s'han especialitzat a sostreure cotxes i encastar-los en comerços.

Després d'una llarga investigació, la Policia informà que els dos detinguts són els autors de tots els delictes comesos a Ciutat mitjançant la modalitat de trencar vidres d'establiments amb cotxes. Aquests fets ocorregueren el 22 de febrer, quan entraren dins una entitat bancària de la plaça Pere Garau; el 3 i el 5 de març, quan feren el mateix a un bar en el carrer Capità Ramonell Boix; i el passat dimarts 7, quan entraren dins el bar del polígon de can Valero.

El vespre dels fets començà poc després de mitjanit, quan una unitat del MIP C patrullava pel carrer Païna. Els policies varen veure un cotxe, marca Opel Kadett, a l'interior d'un bar. Al volant pogueren identificar clarament Juan Manuel, i veieren com un altre individu, suposadament el seu germà, sortia de l'establiment. En aquell moment s'inicià una persecució per la carretera de Puigpunyent en la qual els lladregots es desferen dels policies. Aquests localitzaren el cotxe moments després. Observaren com el vehicle presentava el típic pont. En hores successives trobaren altres dos Opel que havien estat forçats.

A les tres i quart una patrulla del MIP A detenia Juan Manuel H.G., quan menava un Opel Corsa de color groc. En aquell moment una altra patrulla localitzava un nou Opel amb efectes del jove detingut a l'interior.

José Antonio H.G. era detingut a les nou del vespre. Ambdós passaren a disposició judicial. Després de la seva declaració quedaren en llibertat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.