algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Catorze joves intoxicats a Pollença després de tota una nit de disbauxa

La Benemèrita investiga els fets després de trobar èxtasi i haixix a la casa

Una festa organitzada per una trentena de joves en una finca de Pollença el cap de setmana passat pogué acabar en tragèdia. Un total de catorze joves, de 16 i 17 anys, acabaren intoxicats a causa de l'efecte de les drogues i l'alcohol, i va ser necessària la presència d'ambulàncies per atendre'ls. La Guàrdia Civil es troba investigant els fets.

El cap de setmana estava en el seu punt àlgid i una colla de joves havia planejat passar-ho de la millor manera possible: organitzant una festa. No obstant això, als organitzadors de l'esdeveniment se'ls anà la ma. Segons la Policia, els joves s'havien proveït d'altes quantitats de droga i alcohol. El lloc era una casa de camp situada a la zona de Can Perdiu, a prop del golf de Son Brull.

Els primers efectes de la gran disbauxa provocaren un accident de trànsit, al qual acudiren efectius policíacs. Hores després, les telefonades dels preocupats pares i l'avís d'una veïna que no podia dormir pel renou provocaren la presència policíaca a la seu de la festa. Els joves estaven escampats pertot arreu. Alguns d'ells sense sentit, no podien articular paraula. Els altres no recordaven res. D'entre tots ells n'hi havia catorze que presentaven un aspecte preocupant i varen ser traslladats a un centre sanitari. Al llarg del diumenge anaren rebent l'alta mèdica. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Pollença s'encarregà d'escorcollar la casa, on es trobaren uns trenta comprimits d'èxtasi i quatre pedres d'haixix, a més d'un gran nombre de botelles d'alcohol. La Guàrdia Civil informà dels fets els pares dels implicats i, juntament amb el jutjat número 1 d'Inca, es troba investigant el cas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.