cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Cort decreta el tancament de quatre bars i un cafè-concert del barri de la Llonja

Es tracta d'establiments sense alguna de les llicències necessàries per operar a la zona

L'Ajuntament de Palma ha decretat el tancament de cinc locals de restauració i oci de la Llonja. Els cinc decrets de batlia signats per poders pel regidor d'Urbanisme de Cort, Rafel Vidal, suposen la fi de l'activitat del bar restaurant la Rioja, el bar Via, el bar Der Wurstroning, el bar restaurant Montenegro i el cafè-concert Blues Ville.

A aquests establiments se'ls donaran cinc dies hàbils per complir les resolucions dictades pels decrets de batlia, una vegada que aquests siguin notificats a la propietat dels espais. Vint-i-dos locals més de la zona de la Llonja s'estan inspeccionant per part dels tècnics d'Urbanisme de l'Ajuntament.

Per la seva banda, els funcionaris de la Patrulla Verda han iniciat les seves activitats per decretar la fi de l'activitat musical del bar Mc Gowan's, on s'han precintat els aparells de música, que han estat retirats del local.

El restaurant La Rioja està situat en el número 11 del carrer Apuntadors. Té llicència d'instal·lació concedida el tres d'agost de 1983, però la propietat de l'establiment no té en el seu poder la de funcionament. El bar Via, instal·lat al carrer Apuntadors número 18, té la llicència d'instal·lació concedida des de l'any 1978, però tampoc no té la de funcionament.

El bar Der Wurstroning opera des del número 3 del carrer de Sant Joan, i s'ha desestimat la petició de llicència feta el 10 de setembre de 1999.

El restaurant Montenegro, situat en el número 10 del carrer homònim, té la llicència demanada i no concedida des del maig de 1999.

El cafè-concert Blues Ville, del carrer de la Mà del Moro, número 3 sols pot funcionar com a bar, però no té els permisos necessaris per funcionar com a cafè-concert, per això es tancarà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.