nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Les finques d'Albarca i es Verger ja són patrimoni de tots els ciutadans

El president Antich va signar ahir l'escriptura de compravenda al consistori d'Artà

Les possessions d'Albarca i es Verger, que pertanyen al terme municipal d'Artà, ja són patrimoni de tots els ciutadans. Ahir matí el president de la Comunitat Autònoma, Francesc Antich, i l'administrador de la societat propietària dels terrenys, Aubarca SA, Àlvaro Roca de Togores, va signar l'escriptura de compravenda a l'ajuntament d'Artà davant notari.

A l'acta de la formalització de l'escriptura es va acordar el preu de compra de 1.200 milions de pessetes que es pagaran durant els anys 2000, 2001 i 2002 a raó de 400 milions anuals. Els consellers de Presidència, Antoni Garcias, el de Turisme, Celestí Alomar, i la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, assistiren també a l'acte, que gaudí de la presència del batle d'Artà, Montserrat Santandreu, i d'una completa representació municipal.

Després de l'acte protocol·lari es va procedir a la visita de les dues finques amb totterrenys. El president Francesc Antich va explicar que la compra d'aquestes dues finques és «una primera passa per aconseguir que una part de la península d'Artà sigui declarada parc natural». El cap de l'Executiu va manifestar que abans de donar una utilitat a les finques s'ha d'aprovar un pla d'ús i gestió que consistirà en un programa específic sobre el tipus de turisme que es vol desenvolupar en aquesta zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.