algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

Una empresa municipal gestionarà el subministrament d'aigua potable

L'equip de govern torna enrere en la compra dels pous a Aguas Son Bauló

Una empresa municipal de serveis controlarà la gestió del subministrament d'aigua. Aquesta és la intenció de l'equip de govern PP-CPU que va aprovar en el darrer ple constituir aquesta entitat amb fortes crítiques d'UM i PSOE. El portaveu de Can Picafort Unit, Fèlix Estelrich, defensà la creació de l'empresa amb l'objectiu d'aclarir els comptes del cost que té aquest servei. A més, argumentà que els beneficis es podien invertir a millorar la xarxa d'aigua.

Els dos partits de l'oposició tiraren en cara a l'equip de govern que no tenia raó de ser la nova empresa, ja que les despeses de serveis es podien controlar mitjançant la comptabilitat municipal. En aquest sentit, tant el regidor Joan Monjo (UM) com Miquel Cifre (PSOE) acusaren l'equip de govern de muntar l'empresa per continuar col·locant amics i fugir del control de l'oposició.

Curiosament, en el mateix ple el portaveu de Can Picafort Unit, Fèlix Estelrich, va comunicar que deixava sense efecte el concurs públic convocat per comprar pous i cabal per garantir el subministrament públic d'aigua. Així, retirà del ple la compra dels pous que Aguas Can Picafort i Aguas Son Bauló S.L. havien ofertat a l'Ajuntament. Estelrich al·lega problemes de forma en la convocatòria del concurs que podien fer que no fos legal, segons va reconèixer a Diari de Balears.

El socialista Cifre acusà la majoria municipal de pretendre comprar els pous d'Aguas Son Bauló mitjançant els poders atribuïts a la comissió de govern per amagar-ho així al poble.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.