cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Portocristo disposa des d'avui d'un servei de Policia Local propi i permanent

Un sergent i deu agents es faran càrrec del primer quarteret del nucli costaner

El nucli costaner de Portocristo (Manacor) disposa des d'avui d'un cos de Policia Local autònom i que patrullarà de manera permanent en el nucli. Ahir va tenir lloc la presentació del nou servei policíac, que tindrà 10 agents i un sergent.

Aquesta era una iniciativa que la majoria de partits polítics duien al seu programa electoral. D'aquesta manera s'aconsegueix descentralitzar la Policia Local, de la qual fins ara, només hi havia les patrulles que enviaven des de Manacor. Els dies de festa i especialment els horabaixes dins Portocristo no hi havia presència policíaca a no ser que fos requerida pels ciutadans. Ara això no passarà i a la Delegació Municipal del nucli costaner hi haurà un petit quarter des d'on se centralitzaran les actuacions policíaques a Portocristo.

Els diferents partits del pacte de progrés es mostraren molt satisfets de poder posar en marxa aquest servei. El delegat municipal de Portocristo, Jaume Brunet (AIPC), explicà al respecte que «per nosaltres es compleix la primera gran fita que ens marcàrem per Portocristo quan decidírem tirar endavant amb el pacte de progrés a l'Ajuntament de Manacor. Creim que una Policia Local pròpia i permanent és una millora molt important per a la gent que resideix tot l'any a Portocristo».

Per posar en marxa aquest servei ha estat necessari fer una reestructuració dels efectius policíacs de Manacor. Per aquest motiu s'han cercat 10 agents que volguessin traslladar-se de manera permanent a Portocristo. La iniciativa, de moment, no ha provocat l'augment de plantilla, però no es descarta en un futur posar més policies al nucli.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.