cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

El nou centre de salut es convertirà en realitat aquesta legislatura

La consellera Salom ho confirmà en el transcurs d'una reunió amb el batle

Sóller podria disposar dins l'actual legislatura d'un nou centre de salut, segons va confirmar ahir la consellera de Sanitat del Govern, Aina Salom, en el transcurs de la visita que va realitzar a la Vall acompanyada pel director general de Sanitat, Josep Manuel Pomar.

Foren rebuts pel batle, Joan Arbona, i el regidor de Sanitat, Antoni Femenies, els quals li plantejaren la problemàtica i inconvenients de l'actual edifici que acull el PAC, que com és sabut es troba en un edifici que no reuneix les condicions idònies que necessita un centre d'atenció sanitària.

En concret, batle i regidors exposaren a la consellera que en l'actualitat existeix un projecte per dur-hi a terme diferents reformes, com ara instal·lar un ascensor, aire condicionat i altres millores pressupostades en 56 milions de pessetes, una quantitat un tant elevada per invertir en un lloc vell com l'actual. Per això consideraven que valdria més la pena descartar aquest projecte i anar ja a fer un nou edifici, postura que ha estat acceptada per Salom, per la qual cosa les reformes esmentades ja no es duran a terme.

Ara, les passes estaran destinades a aconseguir el nou PAC, i la primera iniciativa serà sol·licitar a l'Insalud que dugui a terme un pla funcional de les necessitats sanitàries a la Vall. Posteriorment l'Ajuntament haurà de proporcionar el solar pertinent, pel qual ja ha començat a fer alguna gestió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.