algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Antich: «Jo no vaig demanar a Fidel Castro que s'empadronàs a Formentera»

El president participà en un míting a la pitiüssa menor

El president Francesc Antich, en unió dels màxims dirigents socialistes d'Eivissa i Formentera, oferí ahir vespre un míting electoral a l'institut Marc Ferrer de la pitiüssa menor. L'escàndol de l'empadronament de ciutadans argentins va merèixer un atac molt contundent per part d'Antich contra de l'anterior president Jaume Matas. Quan Antich viatjà a Cuba fa unes setmanes, Matas afirmà que havia anat a demanar un autògraf a Fidel Castro. Ahir Antich contestà dient que «és cert que vaig anar a veure Castro, però no li vaig demanar que s'empadronàs a Formentera». Aquesta frase provocà rialles i aplaudiments a l'institut Marc Ferrer entre els socialistes i progressistes formenterencs.

El president també afirmà que aquesta era la primera vegada que els socialistes acudien a demanar el vot estant en possessió del poder autonòmic. I es mostrà satisfet perquè «ara la gent pot comprovar quin és el nostre tarannà. Hem pujat les pensions i treurem endavant una política dirigida a la construcció d'habitatges socials». Antich volgué deixar clar que ells no oferien només promeses, sinó també realitats.

Un altre dels punts analitzats en el discurs va ser el del règim especial per a les Balears i la necessitat que es facin realitat tots els seus punts, i es mostrà en contra que es produeixin pujades de taxes que perjudiquin els illencs.

Tampoc no faltaren referències al cas Pinochet. No s'ha d'oblidar que el ministre Abel Matutes és eivissenc i que, segons destacaren els dirigents socialistes, ben poca cosa ha fet perquè l'exdictador xilè continuàs retingut al Regne Unit i pogués ser jutjat a Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.