muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

CCOO du l'Ajuntament davant el jutjat per l'augment de plantilla en els pressuposts

Demana la impugnació dels comptes, perquè es creen unes 10 places, i consideren que no hi ha partida

El sindicat Comissions Obreres ha interposat un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB), per l'augment de plantilla dins el pressupost municipal per a l'any 2.000. El sindicat du la Sala davant els jutjats, perquè considera que es creen unes 10 places i dins els comptes municipals no hi ha partida pressupostària per a totes elles.

Així mateix, CCOO demana al TSJB que per aquest motiu impugni els pressuposts aprovats el passat dia 28 de desembre de 1999 pel ple de l'Ajuntament. El batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE), comentà al respecte que «és cert que CCOO ha interposat un contenciós administratiu pel tema de la plantilla. Segons pareix, diuen que les places que hi ha dins els pressuposts no tenen consignació econòmica. De tota manera, jo ja he firmat un decret per tal d'anomenar advocat per defensar l'Ajuntament del recurs».

El proper dilluns se celebrarà sessió plenària a la Sala de Felanitx. Un dels temes que es tractarà serà el contenciós administratiu interposat per Comissions Obreres i la possible impugnació dels pressuposts municipals. Miquel Riera restà importància a aquest fet, perquè «d'un pressupost de 1.500 milions de pessetes es fiquen en un punt molt concret, i a més nosaltres no sabem cert de què es tracta. Per això al consistori hem decidit defensar-nos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.