algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

L'Ajuntament investigarà la tramitació de la targeta ciutadana a Sant Jordi

La gestionava el cap del Partit Popular a la localitat al seu domicili particular

L'Ajuntament de Palma ha obert una investigació per tal d'aclarir la situació de la tramitació de les targetes ciutadanes al poble de Sant Jordi.

Els regidors del grup municipal del PSM han denunciat que la tramitació la fa, de forma particular en el seu domicili, el cap del Partit Popular a la contrada, el senyor Garau, que és a més a més el president de l'Associació de Veïns.

En una nota remesa pel servei de premsa de l'Ajuntament de Palma, s'assegura que «l'Ajuntament de Palma és l'únic lloc on es pot sol·licitar, tramitar i segellar la targeta ciutadana».

Per la seva banda, el regidor d'Hisenda, Pedro Àlvarez, va lamentar també «que un particular tramitàs a casa seva l'obtenció de la targeta».
Segons la nota remesa pel servei de premsa de la institució, «l'Ajuntament no tenia constància de les actuacions del veïnat de Sant Jordi, i avui mateix ha obert una investigació per aclarir quina és exactament la situació».

Així mateix, Pedro Àlvarez també ha volgut «agrair al grup municipal del PSM l'interès demostrat per la targeta ciutadana», i va reiterar que les dependències municipals són les úniques que poden rebre les sol·licituds per a la seva tramitació.

El senyor Garau penjà cartells a Sant Jordi on es deia que «totes aquelles persones interessades a sol·licitar la targeta ciutadana poden passar pel domicili carrer Pau Bouvy n.2 de Sant Jordi. Es prega concertar hora al telèfon 971 742259». El PSM ho denuncià el passat dijous quan descobrí els fets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.