algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

El PSIB redueix la distància amb el PP de 9 a 6 punts respecte del 96 a les Illes

El «Diari de Balears» publica demà una enquesta sobre els resultats electorals del 12-M

Són 6'4 els punts d'avantatge els que té el PP respecte del PSIB-PSOE a les Illes Balears de cara a les pròximes eleccions legislatives del dia 12 de març. Això és el que es desprèn d'una enquesta telefònica realitzada per PENTA 15, SL per a Diari de Balears i que serà publicada demà íntegrament. L'enquesta telefònica, realitzada entre els dies 2 i 3 de març, això és dijous i divendres d'aquesta mateixa setmana, interroga les persones consultades sobre quatre qüestions bàsiques.

La primera és el grau de coneixement dels sis caps de llista al Congrés dels Diputats de les sis forces polítiques amb representació en el Parlament balear: Cecili Buele, del Partit Socialsita de Mallorca-Entesa Nacionalista (PSM-EN); Francesc Buils, de la coalició Unió Mallorquina-Independents de Menorca (UM-Inme); Miquel Rosselló, d'Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB); Ramon Mayol, per Els Verds; Teresa Riera, del PSIB-PSOE, i Rosa Estaràs, pel Partit Popular (PP).

La segona qüestió fa referència a la intenció de vot de la societat illenca, que se situa per damunt del 70%. Quant al tercer interrogant, entra ja en matèria sobre el partit al qual cada persona enquestada destinarà el seu vot.

Finalment, el quart apartat de l'enquesta extrapola la intenció de vot en funció d'allò que la persona enquestada va votar en les passades eleccions generals de l'any 1996. Per acabar, òbviament, la conclusió: el repartiment dels set escons en joc entre les organitzacions polítiques abans esmentades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.